Onze missie:
Natuurlijk Samen Groeien

We bieden kinderen de ruimte om op eigen-wijze op te groeien. Dit doen we door jouw kind spelend de wereld te laten ontdekken. Onze betrokken medewerkers zijn onze grootste kracht en delen graag hun pedagogische kennis met jou. De natuurlijke uitstraling van onze locaties daagt uit om te ontwikkelen. Samen met onze partners streven we gelijke kansen na voor alle kinderen in de Gemeente Dronten.

Natuurlijk

Natuurlijk staan de kinderen bij ons centraal. We zijn voor jou en je kind altijd in de buurt en een vertrouwde partner in de opvoeding. Als vanzelfsprekend zijn we aanwezig op die plekken waar we het verschil kunnen maken in de ontwikkeling van kinderen. Wij houden van de natuur en zorgen voor een natuurlijke omgeving, zowel binnen als buiten. Daar kan jouw kind zich verwonderen en experimenteren. Zo leren kinderen omgaan met hun grenzen en krijgen ze zelfvertrouwen. We gaan met kinderen naar buiten. Vies worden, moddersoep maken, klimmen en klauteren kan bij ons. Jouw kind wordt gestimuleerd om bewust om te gaan met de wereld en voeding.

Samen

Onze medewerkers zijn onze grootste kracht. Zij ondersteunen jou als ouder. Samen zijn wij partners in de opvoeding. Wij zijn met jou in contact en we betrekken je. Samen hebben we één passie: jouw kind de ruimte geven om zich op eigen-wijze te ontwikkelen. Altijd in verbinding met de andere kinderen in de groep. Daarbij worden wij gesterkt door de samenwerking met onze partners, zoals scholen, de gemeente Dronten en andere partners rondom jouw kind. Samen streven we gelijke kansen na voor alle kinderen.

Groeien

Kinderen krijgen bij ons de ruimte zich te ontwikkelen. Dit doen wij door op avontuur te gaan en spelend te ontdekken. We gaan ervan uit dat elk kind zijn eigen knapheid heeft: taal, fantasie, bewegen, natuur en/of samenwerken. Dit zie je terug in ons aanbod. We staan naast de kinderen en denken mee, stimuleren en dagen uit. En zorgen ervoor dat jouw kind zich veilig voelt.